bierprijzen-amsterdam-halve-liter

Rondje van de zaak! Schalke 04 geeft eerste wedstrijd gratis bier

Goed nieuws voor alle Duitsers: dit weekend gaat de Bundesliga weer van start. De voetbalcompetitie waarbij je van tevoren weet dat Bayern München kampioen wordt, maar je wel fantastisch voetbal voorgeschoteld krijgt. En ondanks dat de Beierse club (met nieuweling James Rodriguez) de torenhoge favoriet is, is het Schalke 04 dat voor de eerste speelronde de show steelt. Zij geven namelijk gratis bier aan iedereen die ouder is dan zestien jaar.

Gratis bier

De ploeg uit Gelsenkirchen begint zaterdag tegen Red Bull Leipzig aan zijn eerste Bundesligaduel en dat wordt stijlvol gevierd. Iedereen die ouder dan zestien jaar is, krijgt namelijk gratis bier! Reden hiervoor is het feit dat de hoofdsponsor van Schalke 04, bierbrouwer Veltins, alweer twintig jaar partner is van Die Königsblauen (het stadion heet zelfs de Veltins-Arena).

Vandaar dat het eerste rondje deze wedstrijd van hen is. Inderdaad, alleen het eerste rondje. Bezoekers krijgen bij binnenkomst een coupon, die ze bij de kassa kunnen inruilen voor een gratis biertje. Wie dus denkt dat ze zichzelf kosteloos kunnen laten vollopen heeft het mis.

Gelsenkirchen

Grote vraag is alleen, is het de moeite waard om dit weekend nog snel op en neer naar Duitsland te gaan? Een mens heeft veel over voor gratis bier, maar je kunt ook doorslaan. Ben je toch geïnteresseerd om kort voor de wedstrijd een weekendje Gelsenkirchen te doen, dan is er goed nieuws. Er zijn nog kaarten voor Schalke 04 – Red Bull Leipzig en de reis is helemaal niet ver.

Aangezien de stad in het westen van Duitsland ligt, is het een kleine moeite om ernaar toe te rijden. Vanuit Amsterdam is het met de auto slechts twee uurtjes gassen. Aan jou de keuze.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: