beste-films-2018-ranked

Dit zijn tot nu toe de beste films van 2018, volgens Ranker

De eerste helft van 2018 zit er alweer bijna op. En dat terwijl we voor ons gevoel nog steeds met de ontkurkte champagne naar het vuurwerk kijken. Maar het voorbijvliegen van deze zes maanden geeft Vrijmibro ook de gelegenheid om tussentijds terug te blikken. In dit geval kijken we naar alle goede films die we voorbij zagen komen. Ranker heeft aan het grote publiek gevraagd wat volgens hen de beste waren. Daar is de volgende lijst uit gekomen.

Beste films 2018

Het zal voor weinigen als een verrassing komen dat Avengers: Infinity War tot nu toe wordt gezien als de beste film van 2018. De film heeft in een paar maanden tijd al meer dan twee miljard euro opgebracht, waardoor het alleen nog Star Wars: The Force Awakens, Titanic en Avatar voor zich hoeft te duiden. Daarnaast is het door vrijwel alle recensenten zeer positief ontvangen. Het is zelfs zó populair, dat de slechterik Thanos een bespeelbaar karakter is geworden in spellen als Fortnite en GTA V.

De top tien van beste films in 2018 kent meer superhelden-films. Zo staan Black Panther, Deadpool 2 en – als je het wilt meerekenen – Incredibles 2 er ook in. De volledige top tien is hieronder te zien.

1. Avengers: Infinity War
2. Black Panther
3. A Quiet Place
4. Deadpool 2
5. Ready Player One
6. Annihilation
7. Isle Of Dogs
8. Love, Simon
9. Game Night
10. Incredibles 2

Films die de top tien net niet hebben gehaald, zijn onder andere Solo: A Star Wars Story en Hereditary. De kans is echter groot dat deze lijst nog wordt opgeschud, want onder ander Venom, Robin Hood en The Lego Movie 2: The Second Part moeten nog in de bioscopen verschijnen. Afwachten dus wat er binnenkort positief wordt ontvangen!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: