tom-hardy-venom-trailer

Tom Hardy toont zijn gruwelijkste kant in de eerste ‘Venom’ trailer

Eindelijk is ‘ie er: de eerste trailer van de Spiderman spin-off Venom. De Marvel film, met Tom Hardy in de hoofdrol, laat de opkomst en het leven van één van de grootste rivalen van Spiderman zien. De Britse acteur heeft hiermee wederom een rol waar heel Hollywood haar vingers bij aflikt. Nadat er al hier en daar wat korte stukjes gelekt waren, is de eerste volledige trailer zojuist verschenen, dus ga er maar goed voor zitten!

Tom Hardy

Tom Hardy wordt in deze film gebombardeerd tot dé antiheld van alle Marvel films (en dat zijn er nogal wat). Hoewel wij een heel ander beeld voor ons hebben van antiheld, betekent het niet dat deze rol minder mooi voor Hardy is. Voor hem is het een rol in een inmiddels indrukwekkend lange lijst van personages en films waarin hij figureerde. Zo was hij al onder andere te zien in The Dark Knight Rises, Inception, Bronson, Mad Max: Fury Road en Dunkirk. Binnenkort komt daar nóg een mooie titel bij, want dan beginnen de opnames voor de biopic over Al Capone – Fonzo – waarin Hardy de rol van de oude gangster op zich neemt.

Releasedatum ‘Venom’

In de trailer zelf werd alleen gezegd dat Venom deze herfst in de bioscopen verschijnt, maar wie naar de poster kijkt ziet wel degelijk een releasedatum staan. Alle fans – of fans in spe – moeten 5 oktober met rood omcirkelen in hun agenda, zodat ze als eerste deze bijzonder vette film kunnen bekijken. En dat het alleen Tom Hardy betreft is een misvatting, want op de lijst van castleden prijkt ook de naam van Tom Holland. Inderdaad, de man die in de laatste Spiderman-trilogie schitterde. Een ware clash staat ons dus te wachten!

Wie Venom voorlopig laat schieten, maar niet kan wachten totdat Jason Statham in gevecht gaat met een reuzenhaai kan hier de eerste trailer voor de film The Meg bekijken.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: