unlock-thanos-gta5-mod

Unlock binnenkort Marvel-schurk Thanos in de nieuwste GTA 5-mod

Wie fan is van de film Avengers: Infinity War én het spel Grand Theft Auto 5 speelt, kan zijn geluk niet meer op. De ultieme bad guy Thanos wordt namelijk in de nabije toekomst unlockable en een bespeelbaar personage in GTA! Met hem kun je de straten van San Andreas en Los Santos onveilig maken met al je speciale krachten en de zes ‘infinity stones’.

Unlock Thanos in GTA

Wie een geroutineerde GTA-speler is, weet dat één van de leukste dingen het rondrennen en chaos veroorzaken is. Het liefst terwijl zowel de politie als de FBI en het leger achter je aan zit. Normaal gesproken kun je dat enkel als Michael, Trevor of Franklin doen, maar sinds de invoering van speciale moderations (of mods in het kort) kun je als vrijwel iedereen spelen. Mario, Batman, Iron Man; je kunt het zo gek niet bedenken.

Binnenkort komt daar Thanos bij. Hoe je over een paar dagen Thanos moet unlocken is nog niet bekend, maar de man die verantwoordelijk is voor het creëeren van deze mod (JulioNIB) heeft op zijn YouTube-kanaal GTA X Scripting een paar promo’s online gezet, waardoor fans alvast warm worden gemaakt om in de toekomst gebruik te maken van telepathie, portals en ‘meteor throws’.

Succesvolste game

Dat er nog altijd een enorme groep gamers is die helemaal gek is van GTA 5, blijkt wel uit het feit dat het de meeste inkomsten genereert in de complete entertainmentbranche. Sinds de release in 2013 leverde het spel al zo’n zes miljard dollar op, waarmee het meer geld in het laatje brengt dan welke film, artiest of andere game dan ook! Met de komst van Thanos als bespeelbaar (en unlockable) karakter zal dat alleen maar toenemen.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: