National-popcorn-day-actiefilms

Bekijk vanavond nog deze vette actiefilms op ‘National Popcorn Day’

Het is vandaag National Popcorn Day! De kans dat je dat wist is niet bijster groot, maar dat betekent niet dat je deze dag moet overslaan. In plaats daarvan is het tijd om je vrienden bij elkaar te roepen, het bier koud te leggen en een paar grote zakken met popcorn in te slaan. Je moet immers wel de naam van deze dag eer aandoen.

De vraag is nu: welke films kies je uit? Je kunt kiezen uit een typische thriller of een film waarbij je over de grond rolt van het lachen, maar soms wil je niets minder dan een lekkere actiefilm. In je hand een grote bierpul, verstand op nul en gaan! En om jou een handje te helpen zo’n avondje op gang te brengen heeft Vrijmibro zomaar zes films geselecteerd waardoor jij een echte ‘bro-avond’ hebt! Niet per se degenen die hoog op de top 250 van het IMDb prijken, maar wel heerlijk zijn om naar te kijken!

Mad Max: Fury Road

Actie op actie op actie! Tom Hardy en Charlize Theron leiden jou door deze post-apocalyptische wereld heen met de bruutste achtervolgingen, meest krankzinnige explosies en natuurlijk de geweldige muziek van ‘onze’ Junkie XL. Velen twijfelen of het beter is dan de originele versie met Mel Gibson, maar daar denken wij heel anders over!

Speed

Het is zo’n simpel concept. Een bus vol onschuldigen waar explosieven in blijken te zitten. Gaat de snelheid onder de 50 mijl per uur, dan gaat de bom af. Laat dat maar aan Keanu Reeves en Sandra Bullock over. We zullen niets verklappen, maar de beroemde ‘bus jump-scene’ moet je gezien hebben!

Kill Bill: Vol. 1

Een lijst van actiefilms zonder Quentin Tarantino? Dat kan natuurlijk niet! We konden uit legio films kiezen, zoals Pulp Fiction, Django Unchained of Inglorious Bastards, maar Kill Bill is misschien wel onze favoriet. Uma Thurman zal in de huid van Beatrix Kiddo voor velen nog altijd één van de grootste vrouwelijke heldinnen op het witte doek zijn!

The Bourne Ultimatum

Het is alweer even geleden dat de trilogie tot een einde kwam (de spin-offs zullen we maar even buiten beschouwing laten), maar het epische slotstuk was er eentje om niet snel te vergeten. Matt Damon heeft met zijn personage Jason Bourne een franchise neergezet die moeiteloos de strijd aankan met onder andere de James Bond– en Mission Impossible-reeks.

John Wick

Wederom een film met Keanu Reeves in de hoofdrol, maar dat vinden we absoluut niet erg. Eigenlijk heeft deze film weinig uitleg nodig. Daarom adviseren we je om de bovenstaande trailer te kijken. Dan kun je simpelweg niet meer om deze knaller heen!

Casino Royale

De beste Bond-film aller tijden? Waarschijnlijk wel. Daniel Craig maakte in 2006 een debuut als 007 die je nog lang bij zal blijven. Terug naar de roots van de geheim agent en de opkomst van een iconisch figuur. Tel daar Mads Mikkelsen als ultieme bad guy en Eva Green als bondgirl bij op en je hebt een perfecte formule!

Niet tevreden met deze films of geef je gewoon de voorkeur aan een avondje FIFA spelen? Geen paniek, want wij komen je ook op dat vlak tegemoet. Met ons officiële FIFA 18 drankspel ben je wel even zoet!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

6 comments

Comments are closed.