robin-hood-2018-trailer

De eerste trailer van Robin Hood 2018 laat zijn serieuze kant zien

Hij steelt van de rijken, geeft aan de armen en verschijnt wederom binnenkort in de bioscoop. Robin Hood is terug van weggeweest en de trailer is hier als eerste te zien! We zien Taron Egerton (Kingsman, Eddie The Eagle) in de rol van de antiheld kruipen, met Jamie Foxx (Django Unchained, Collateral, Baby Driver) aan zijn zijde als Little John (ook al is hij groter dan de hoofdpersoon in dit verhaal). Geen tijd te verliezen voor jou om als eerste aan je vrienden te tonen dat de man met pijl en boog helemaal terug is!

Trailer Robin Hood (2018)

Versies Robin Hood

Het verhaal van Robin Hood is minstens zo oud als de weg naar Rome en na het zien van de trailer ga je al snel vergelijken welke versies van Robin Hood er door de jaren heen zijn geweest. Zo hadden we in 2010 voor het laatst een dergelijke film met Oscar-winnaar Russel Crowe in de hoofdrol, maar de meest prominente versies zullen ongetwijfeld die uit 1991 zijn (Robin Hood: Prince of Thieves) en één van de eerste en beste versies uit 1938 (The Adventures of Robin Hood) met Erroll Flynn in de hoofdrol.

Waar er in dit soort verhalen altijd ruimte is voor wat humor om het verhaal wat luchtiger te maken, lijkt de 2018-variant zichzelf bloedserieus te nemen. We hopen dus dat het niet alleen vol zit met de beloofde actie (van wat we uit de trailer kunnen beoordelen), maar dat er ook ruimte is voor een degelijk verhaal en een mooie romance.

Releasedatum Robin Hood

Wie niet kan wachten om Taron Egerton in actie te zien, moet 21 november met een dikke, rode stift in zijn of haar agende omcirkelen. Dan is het namelijk tijd om de serieuze versie van dit klassieke verhaal te zien. Net na de zomer vol blockbusters dus, klaar om ons te voorzien van een goede dosis actie, drama en liefde.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: