ashley-zaat-model-dumpert

Ashley Zaat zet jouw scherm in vuur en vlam met deze foto’s!

Mannen, kennen we Ashley Zaat al? De sexy blondine is met haar leeftijd van 23 jaar hard bezig carrière te maken in de modellenwereld en als walk-on girl tijdens dartwedstrijden. Daarnaast is ze samen met Escha Tanihatu barvrouw bij Voetbal Inside. Aangezien ze steeds bekender wordt, is het hoog tijd om kennis te maken met deze dame!

Walk-on girl darts

Lange tijd was Ashley een zeer geliefde walk-on girl bij het darten, maar sinds kort is dat niet meer mogelijk. In navolging van de grid girls bij de Formule 1 vond ook de dartwereld het mooi geweest. Iets waar Ashley Zaat het absoluut niet mee eens is! Begin 2018 riep ze samen met Raymond van Barneveld iedereen op om een petitie te tekenen en de onvrede zo kenbaar te maken. Het mocht echter niet baten en dus schuift ze nu in de studio van RTL7 Darts aan. Iets wat ze prima doet!

Dumpertreeten

De kans is groot dat we Ashley Zaat bij het altijd populaire Dumpertreeten zien. Tijdens de uitzending van VI Oranje Blijft Thuis – afgelopen dinsdag – vroeg Maxim Hartman aan Ashley Zaat of zij binnenkort in het programma wil aanschuiven. Hoewel ze het niet kent, zegt ze alsnog ‘ja’, dus we houden de show de komende tijd goed in de gaten!

Mocht Ashley Zaat inderdaad gast zijn bij Dumpertreeten, dan hopen wij dat ze vergezeld wordt door vaste gast Sylvana IJsselmuiden of Gwen van Poorten, die ook al meer dan eens langskomt.

Dit kan maar 1 ding betekenen. #🍑 #🍑 #🍑 #🍑 #🍑

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten) op

Instagram Ashley Zaat

Ashley Zaat ambieert een loopbaan op televisie als “nieuwe Linda de Mol”. We hebben haar nog niet veel presentatiewerk zien doen, maar één ding is zeker: de looks heeft ze! Ze is bloedmooi en deze foto’s op haar Instagram zijn daar het bewijs van.

Meer knappe Nederlandse vrouwen zien? Dan is het snel tijd om kennis te maken met Nina Warink, Marije Zuurveld en Hailee Lautenbach!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: