Sarah-Harris-sexy-Instagram

De Instagram van Sarah Harris is het enige wat je nu nog wilt!

Sorry, hoeveel? Anderhalf miljoen volgers?! Het houdt voor alle fitgirls maar niet op. In no-time krijgen ze een stortvloed aan likes en volgers, omdat ze foto’s op social media zetten waar mannen enkel van kunnen dromen. We kennen inmiddels namen als Anna Nyström, Sara Underwood en Juli Annee, maar soms heeft jouw feed behoefte aan een nieuwe impuls. Eentje die zo sterk is, dat je de komende tijd niks anders meer wilt. En daarom presenteert Vrijmibro vol trots Sarah Harris!

Instagram van Sarah Harris

Iemand die op dit moment de top van ons favoriete sociale medium aan het bestormen is, is Sarah Harris. Ze heeft, zoals we al in het begin zeiden, een slordige anderhalf miljoen volgers en het is niet lastig om te raden waarom dat aantal zo hoog is. Haar foto’s liegen er namelijk niet om. Daarom is het tijd om hier de tekst te laten stoppen en enkel nog te genieten van het moois wat Sarah te bieden heeft!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sarah Harris (@iamsarahharris) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sarah Harris (@iamsarahharris) op

Krijg je geen genoeg van alle fitgirls op Instagram? Bekijk hier dan snel het beste van Sommer Ray!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

2 comments

Comments are closed.