Escha-Tanihatu-Voetbal-Inside-naakt

VI-barvrouw Escha Tanihatu laat zich gaan voor JFK

Kijkers van Voetbal Inside hadden het al veel langer door, maar nu weet Nederland het definitief ook: Escha Tanihatu is de knapste barvrouw van Nederland. De brunette staat iedere maandag en vrijdag biertjes te tappen in de studio en weet met looks keer op keer de show te stelen. En nu is ze op haar allermooist te zien in de nieuwste editie van JFK Magazine. En zelf laat ze in het bijbehorende interview weten niet alleen bijzonder trots op de foto’s te zijn, maar ook dat we met z’n allen wat minder preuts mogen zijn. “Ik heb geen problemen met sexy of naakt zijn, er wordt daar in Nederland veel te preuts over gedaan, vind ik.” Zijn wij erg blij mee, al is het maar zodat we de prachtige kiekjes kunnen bewonderen. Wie alle foto’s wil zien, moet het blad kopen of op dit forum rondsnuffelen.

Eerder in JFK

Het is zeker niet voor het eerst dat de sexy bardame in JFK te bewonderen is. De vrouw van Danny Vera poseerde een poosje terug ook al op zeer stijlvolle wijze in het mannenblad. En net zoals deze shoot mogen die foto’s er ook zijn.

Bron: JFK Magazine
Bron beeld: Alek

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

One comment

Comments are closed.