grid-girls-monaco-f1

Een overzicht van de gridgirls in de F1-Grand Prix van Monaco!

Hoewel de Formule 1-liefhebber het sinds dit jaar zonder gridgirls moet doen, was daar in Monaco voor één keer weinig van te merken. Sinds de voorzitter van de Monagaskische automobielclub – Michel Boeri – begin april aankondigde dat Monaco wél voor gridgirls op de baan zorgde, keken we net iets meer naar deze prestigieuze race uit. “Ze zullen erbij zijn en ze zullen mooi zijn!”, was de boodschap van Boeri en daar was niks aan gelogen.

Van de vrije trainingen op donderdag tot de race op zondag waren de dames present in de dwergstaat, iets wat goedkeurend door Lewis Hamilton en Sebastian Vettel werd aanschouwd. “Ik denk dat vrouwen het mooiste op de wereld zijn”, aldus Hamilton. “Als we op de grid komen en er zijn mooie vrouwen op de grid, dat is de Monaco Grand Prix. Dat is mooi.”

Vettel sluit zich bij die woorden aan: “Ik denk dat ze genoten van wat ze deden. Ik ben het met Lewis eens: Ik hou van vrouwen, ik denk dat ze mooi zijn. Als het jongens waren, was ik niet zo geïnteresseerd. Niets tegen deze jongens, ik geef er gewoon niet zoveel om. Maar onder aan de streep denk ik dat er nu te veel ophef over gemaakt wordt.”

Gridgirls Monaco

Het zou bijna crimineel zijn om het nu over de gridgirls in Monaco te hebben, zonder deze aan jou te laten zien. Daarom verblijdt Vrijmibro jou met de volgende plaatjes!

Verbieden gridgirls

Begin februari ontplofte de Formule 1-wereld zowat, toen de FIA het besluit nam om de gridgirls (aka pitspoezen) in de ban te doen. Het besluit wat de commercieel directeur van de FIA Sean Bratches begin februari nam had vooral te maken met de vrouwenrechten. “Wij zijn van mening dat het ongepast is en niets toevoegt voor de Formule 1-fans over de hele wereld.” Het kon destijds op een enorme bak aan kritiek rekenen, maar afgelopen weekend was alles weer even zoals het was.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: