marije-zuurveld-instagram-vriend

Marije Zuurveld is één van de knapste vloggers van Nederland!

Heren, kennen we Marije Zuurveld al? De negentienjarige vlogster is een rijzende ster in de wereld van YouTube en het vergt niet veel kennis om erachter te komen waarom.  De blondine maakt content waarbij je al gauw moet lachen en dat verklaart dan ook waarom ze zoveel volgers op YouTube heeft. De teller staat as we speak op 230.000 en haar filmpjes zijn in totaal meer dan – schrik niet – 25 miljoen keer bekeken! Een bizar aantal en dan kunnen de prijzen natuurlijk niet uitblijven.

Veed Awards

Tijdens de Veed Awards (de Oscars voor YouTubers) ging Marije afgelopen maart aan de haal met de prijs voor Beste Vrouwelijke YouTuber! Iets om bijzonder trots op te zijn en het komt haar dan ook volledig toe. In deze reactie liet ze weten hoe ontzettend trots ze is op alle stemmen.

Marije Zuurveld is dus niet alleen erg getalenteerd, maar ook bijzonder knap. Ze haalde nét niet onze schifting om bij de tien mooiste vrouwen van Nederland te horen, wat niet betekent dat ze er niet mag zijn. Wie haar volgt op Instagram komt er dan ook al snel achter dat ze tijdens de FHM 500-editie van 2018 hoog in de rankings zal eindigen. Ben je niet op de hoogte van haar prachtige verschijning, dan kun je hier de onderstaande foto’s bekijken!

Instagram Marije Zuurveld

Bron beeld: Twitter Marije Zuurveld

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: