sylvana-ijsselmuiden-dumpert-fhm500

Dumpert’s Sylvana IJsselmuiden wint iedereens harten met deze sexy foto’s

Ze is de droom van iedere reaguurder en is de laatste tijd enorm populair aan het worden: Sylvana IJsselmuiden. Sinds kort is de blondine bekend bij het grote publiek, maar de echte fan kent haar al veel langer van Dumpert en Autobahn, waar ze laat zien een serieuze Formule 1-kenner te zijn. Toch is het de laatste tijd haar uiterlijk wat de boventoon voert, wat zeer goed te begrijpen valt.

Dumpert

Laten we beginnen met Sylvana IJsselmuiden te introduceren aan iedereen die nog nooit van haar heeft gehoord. De Friese schone is 23 jaar en timmert als actrice en presentatrice behoorlijk hard aan de weg. Ze pakte al meerdere klussen aan bij SBS en is sinds 2017 onderdeel van het Dumpert-team. Daar is ze niet alleen één van de vaste gasten bij Dumpertreeten, maar heeft ze ook haar eigen show bij de aftakking van Dumpert: Autobahn. Daar blikt ze steevast met gasten als Guido van der Garde vooruit en terug op Max Verstappen en de Grand Prixs van de Formule 1.

‘Ajax wint WK’

Waar Sylvana laatst nog in Nederland viral mee ging, was haar voorspelling over de toekomstige wereldkampioen voetbal. Tijdens de onthulling van de jaarlijkse FHM500 kwam ze voor de microfoon van Voetbal Inside te staan, waarna haar de vraag werd gesteld wie er wereldkampioen wordt. Daar leek ze het antwoord te geven dat Ajax dit wordt, maar later ontkrachtte ze dit op Facebook door te zeggen dat er iets te creatief gemonteerd is.

Het leverde in elk geval heel veel hits op. Zeker nadat Famke Louise zonder enige twijfel meldde dat Nederland het WK zou winnen.

Sylvana in FHM500

We hebben jou nu dermate veel achtergrondinformatie over Sylvana IJsselmuiden gegeven, dat je bijna zou vergeten dat ze bloedmooi is. Niets voor niets staat ze op nummer tien op de FHM500 van mooiste vrouwen in Nederland. Sterker nog, ze kreeg haar eigen fotoshoot! Maar wie haar op Instagram volgt, weet dat ze er ook buiten die sexy shoot fantastisch uitziet. Een paar voorbeelden (wij zijn immers de beroerdste niet) zijn onder de video te bekijken.

 

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: