its-coming-home-harry-richard-branson

Het leukste van “It’s Coming Home” laat zien dat Engeland het WK wint!

Nadat Frankrijk ten koste van de Belgen de finale van het WK Voetbal haalde, weet Engeland zeker tegen wie het strijd om de wereldtitel. Oké, ze moeten vanavond weliswaar nog hun eigen halve finale afwerken tegen Kroatië, maar er is geen Brit die nog van een verliespartij uitgaat. De Kroaten hebben twee loodzware partijen in de benen, terwijl bij de Engelsen alles op zijn plaats lijkt te vallen. Het complete land is vanzelfsprekend in de ban van de nationale ploeg! Om hun geloof extra kracht bij te zetten is de kreet “Football is coming home” in het leven geroepen.

“Football’s coming home!”

De veelgehoorde kreet komt voort uit een oude hit uit 1996. Toen zongen de Three Lions een lied om de spelers (en ook de fans) een hart onder de riem te steken tijdens het EK. Het toernooi, dat gehouden werd in Engeland, werd een nationaal trauma voor het thuisland. Hoewel de halve finale werd bereikt, gingen de Engelsen na penalty’s ten onder tegen de uiteindelijke winnaar Duitsland. De man die de beslissende strafschop miste? Gareth Southgate, de man die nu als bondscoach aan het roer van het huidige succes staat.

Compilatie

Om te laten zien hoe erg het WK in Engeland leeft (en deze kreet te pas en te onpas wordt gebruikt) heeft Vrijmibro het leukste van “It’s Coming Home” onder elkaar gezet.

 

De spelers zelf hebben er in elk geval veel vertrouwen in!

En de luchtmacht denkt er net zo over!

Multimiljardair, Virgin-eigenaar en levensgenieter Richard Branson heeft ook geen twijfels meer.

Bij het Britse Koninklijk huis hebben ze ook zekerheid gegeven: It’s Coming Home!

Ondertussen worden er ook veel series en films nagesynchroniseerd om in de stemming te komen. Deze van Peaky Blinders is misschien wel het best gelukt!

En ook in de ‘grote-mensen-industrie’ wordt het duidelijk gemaakt. Of ze het nu leuk vinden of niet.

https://www.youtube.com/watch?v=Cn7Uiwp8K9g

Mocht je thuis kijken, besef dan wel dat je nooit zo luxe naar het WK zal kijken als prins William. Hij bekeek in deze gigantische mancave de 6-1 overwinning van Engeland op Panama.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: