villa-orizzonte-quantum-solace

Je kunt op vakantie in de ‘Quantum of Solace’-villa van James Bond

Elke man heeft zich altijd al eens als een echte 007 willen wanen. James Bond weet als één van de meest populaire personages in de filmgeschiedenis iedereen geboeid te houden. Is het niet vanwege zijn voorkomen, dan is het door de vele actie die al 24 films lang ons op het puntje van de stoel doet zitten. Nu is er goed nieuws voor degenen die heel even in de voetsporen van Daniel Craig willen kruipen. Villa Orizzonte – uit de film Quantum of Solace – is beschikbaar voor overnachting, dus een trip naar Toscane ligt op de loer!

Villa Orizzonte

Oké, we moeten eerlijk toegeven dat dit niet bepaald de beste bondfilm aller tijden was. De sequel op het megasucces van Casino Royale kon kwalitatief gezien haar voorganger niet evenaren. Daniel Craig slaagde er niet in om de kijker vast te houden, al maakte hij dat bij de andere films meer dan goed en wordt hij zelfs door velen gezien als de beste Bond aller tijden.

Het neemt echter niet weg dat Villa Orizzonte opeens geen bezoekje meer verdient, want het optrekje biedt alle luxe die een geheim agent zich maar kan wensen. Het stulpje biedt namelijk zes bed- en badkamers, met ruimte voor twaalf personen. Met 340 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen is er meer dan genoeg plek om volledig tot rust te komen en met het antieke uiterlijk waan jij je helemaal in de glorie van de Italiaanse cultuur.

Hoewel Villa Orizzonte geen centrale rol speelt in Quantum of Solace is het zeker niet onbelangrijk te noemen. In de scène hieronder is het te zien:

Lees verder onder het filmpje.

Wie er een aantal dagen wil overnachten zal flink door moeten sparen. Voor één nacht wordt bij Tripadvisor $ 2859 gerekend (€ 2289). Ben je weliswaar een klein vermogen armer, maar een echte Bond-ervaring rijker! En voor wie enkel de villa wil bekijken hebben we goed nieuws, want die vind je hieronder.

Beeld: Tripadvisor

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

3 comments

Comments are closed.