teaser-game-thrones-s8

Deze vette teaser stoomt fans klaar voor laatste Game of Thrones-seizoen

We weten het, Game of Thrones hoeft maar een scheet te laten en de wereld doet er verslag van. Maar als deze vette teaser voor het achtste en laatste seizoen verschijnt, is dat wel degelijk een reden om dat met jou te delen. En bij het kijken van deze beelden weet je één ding zeker: het wordt gruwelijker dan ooit! Let wel op: dit is niet de officiële trailer. Het is slechts om de fans gereed te maken voor het slotstuk van één van de beste series aller tijden. Neemt niet weg dat het fantastisch is om te zien.

Wanneer is Game of Thrones seizoen 8?

Daarvoor moesten fans lange tijd in spanning zitten. Lange tijd werd de boot afgehouden en wisten we alleen zeker dat het in 2019 werd uitgezonden. Nu wordt de releasedatum iets specifieker: april 2019. Houd dus de hele maand vrij, dan weet je zeker dat jij goed zit voor het laatste Game of Thrones-seizoen.

Wie wint de troon?

Dat is de grote vraag. Er wordt zo min mogelijk gelekt door de cast en HBO, maar toch lijkt er per ongeluk een grote spoiler op straat te liggen. Maisie Williams (Arya Stark in de serie) lichtte namelijk in een recent interview onbewust een tipje van de spreekwoordelijke sluier. Wat ze daarin verklapte kun je allemaal hier lezen.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: