maisie-williams-game-thrones-spoiler

Verklapt Maisie Williams met deze spoiler het einde van Game of Thrones?

Langzaam maar zeker neemt de cast van Game of Thrones afscheid van elkaar. De opnames van hun achtste en laatste seizoen van de HBO-serie zitten erop en dus delen de acteurs hun vaarwel in de media. Is het niet via Twitter of Instagram, dan gebeurt dit wel via interviews. Normaal wordt alleen iedereen op de set bedankt voor de geweldige jaren, maar Maisie Williams lijkt iets meer gedeeld te hebben dan zou mogen. Hebben we hier de eerste grote spoiler voor Game of Thrones seizoen acht te pakken?

Maisie Williams in ‘Game of Thrones’

In een gesprek met The Guardian vertelt Williams openhartig over haar laatste draaidagen op de set van de fantasyserie. En bij deze interviews is het niet ongebruikelijk dat er piepkleine details worden gelekt. Maar in het geval van Maisie Williams (Arya Stark in de serie) laat ze onbewust meer los dan haar lief is. Dit is wat ze over haar laatste dagen op de set vertelt:

“I was alone — shocker! Arya’s always bloody alone. But I was alone and I had watched a lot of other people wrap. I knew the drill, I had seen the tears and heard the speeches… It wasn’t something I planned, but in that moment I realised what the show meant to me.”

Spoilers seizoen acht

Wacht, laten we dit nog eens een paar keer goed lezen. Ze zegt dus dat ze alleen was en dat ze andere acteurs hun werk zagen afronden. Dat kan twee dingen betekenen. Bij Game of Thrones draaien ze niet in chronologische volgorde of de kans is groot dat Arya Stark als laatste in de moordlustige serie overblijft. Het is een quote waarbij ze misschien wel per ongeluk de grootste spoiler ever heeft weggegeven.

Wij zouden er in elk geval geen moeite mee hebben en het zou zelfs logisch zijn dat ze de last (wo)man standing is. In meerdere studies zijn er namelijk algoritmes losgelaten om te voorspellen welke personages de meeste kans hebben om in Game of Thrones dood te gaan. Daar zijn de kansen voor Arya Stark 50/50, maar bij anderen is die kans oneindig veel groter.

Het laatste seizoen van de populaire HBO-serie verschijnt in 2019. Een precieze datum is nog niet bekend.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: