lukaku-vriendin-wag-sarah-mens

Romelu Lukaku scoort met Sarah Mens ook buiten het veld!

Romelu Lukaku zal na de openingswedstrijd van België op het WK voetbal extra opgelucht zijn. Niet alleen wonnen de Rode Duivels met 3-0 van het altijd lastige Panama, maar de spits van Manchester United was ook nog eens tweemaal trefzeker! Er kan dus met een goed gevoel naar de andere groepswedstrijden tegen Engeland en Tunesië worden gewerkt.

Toch zal zijn goede vorm niet de enige reden zijn dat Lukaku met de borst vooruit over het veld kan lopen. Met een vriendin als Sarah Mens aan zijn zijde zou iedereen een tandje harder gaan lopen. Inderdaad, dat is de dochter van Harry Mens.

Dochter Harry Mens

Wie niet met enige regelmaat naar het RTL7-programma Business Class kijkt, zal waarschijnlijk niet weten wie Harry Mens is. De 71-jarige Mens is echter niet alleen televisiepresentator, want ook daarbuiten is hij druk aan het werk. Harry Mens is namelijk ook makelaar en heeft sinds 2016 zelfs een eigen crematorium.

Harry is niet alleen geliefd bij de gemiddelde Business Class-kijker. Ook bij de heren van Voetbal Inside kunnen ze er smakelijk om lachen. Vooral de gesprekjes met Willem van Hanegem zorgen voor veel hilariteit.

Het wil helaas ook weleens de andere kant uitslaan. Zo was een journalist van het programma zo onbeleefd om aan Harry Mens een vraag te stellen over de relatie tussen Romelu Lukaku en de dochter van Harry, Sarah Mens. Hoewel de presentator netjes dit onderwerp ontwijkt, was het een zeer ongepaste vraag.

Sarah Mens’ Instagram

Genoeg over Harry Mens, jij bent hier natuurlijk om naar de vriendin van Romelu Lukaku, Sarah Mens te kijken! En we kunnen jou moeilijk ongelijk geven, want de brunette is bloedmooi. Het is dan ook een raadsel waarom ze niet in dit lijstje van mooiste spelersvrouwen staat. Op Instagram is ze niet erg actief, maar de foto’s die erop staan zijn ook direct de moeite waard om te bekijken!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: