Werken-Manchester-United

Altijd al willen werken bij Manchester United? Dat kan!

Als kind wilde je maar één ding worden wanneer je groot was: profvoetballer worden! Het veld oplopen met Ronaldinho, Henry of Raúl en dan ook nog eens met een machtige omhaal de held van de dag worden. Helaas is dat slechts voor een enkeling weggelegd en rest ons niet meer dan naar het stadion gaan of voor de televisie onze helden aanmoedigen. Maar dat kan veranderen! Bij de Engelse grootmacht Manchester United zoeken ze namelijk iemand die dagelijks in de weer is met sterren als Paul Pogba, Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic.

Vacature Manchester United

Op de website van The Mancunians is te zien dan men op zoek is naar iemand die het technische onderhoud kan doen voor deze duurbetaalde vedettes. Officieel noemen ze het ‘Property Technician’, maar de bottom line van het verhaal is dat jij ervoor moet zorgen dat de villa’s van de spelers perfect in orde zijn, geen last hebben van storingen, helpen met verhuizen en ga zo maar door. De complete vacature is hieronder te zien.

De teskt gaat onder de afbeelding verder.

Vacature-Manchester-United

Wat moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen? Je moet uiteraard uitstekend Engels spreken, maar ook goed om kunnen gaan met de spelers en de technische staf. Daarnaast ben je altijd bereikbaar voor als er sprake is van een noodgeval, houd je een archief bij waarin alle kosten en uitgaven per speler staan weergegeven en onderhoud je een overzicht van zowel de beveiligingscodes als de persoonlijke gegevens van de spelers.

Klinkt als een droom, even snel een lekkende kraan bij Lukaku vervangen of de verhuisdozen van Daley Blind versjouwen. Misschien blijf je wel even hangen en heb jij de dag van je leven! Snel tijd dus om van die twee linkerhanden af te komen en je Engels beter onder de knie te krijgen dan Louis van Gaal. Dan is het een kwestie van tijd voordat je het vliegtuig naar Engeland kunt pakken.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags:

One comment

Comments are closed.