VI-Oranje-Humberto-Tan-Late-Night

VI Oranje sloopt Humberto: “hij kwam klaar bij afscheid Late Night”

Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp en Jan Boskamp zijn lekker begonnen met het programma VI Oranje Blijft Thuis. Hoewel het programma ‘slechts’ 532.000 kijkers trok, gingen de heren van het voetbal praatprogramma er met gestrekt been in.

Voordat er goed en wel werd voorbeschouwd op het komende WK voetbal in Rusland, werd er eerst teruggeblikt op het afscheid van Humberto Tan bij RTL Late Night. Na vijf jaar viel het doek voor Humberto (wegens tegenvallende kijkcijfers) en om hem uit te zwaaien, werd hij een week lang de hemel in geprezen. Iets wat ook de mannen van VI opviel.

“Hij heeft vijf jaar een talkshowtje gedaan, begon aardig, vervolgens werd het één grote puinhoop en een afgang en hij [Humberto Tan] werd ontslagen. En hij krijgt een afscheid – vijf dagen lang – alsof hij honderd jaar lang een wereldshow gepresenteerd heeft”, aldus Johan Derksen. Ook René van der Gijp vond het een bizarre vertoning. Vooral het optreden van André Hazes jr. bekeek hij met stijgende verbazing. “Als je dat laat gebeuren, dan heb je echt ergens een afslag gemist.”

Hieronder is te zien hoe de mannen zich zes minuten lang zonder inhouden uitlaten over het afscheid van Humberto Tan bij RTL Late Night. Ga er maar goed voor zitten, want het is iedere seconde meer dan waard!

https://www.youtube.com/watch?v=hRt719Zb7xY

Veronica

Komende zomer gaat het programma Voetbal Inside verhuizen naar het Veronica van John de Mol. Na meer dan vijftien jaar nemen Genee, Derksen en Van der Gijp afscheid van RTL als werkgever. Voor de kijker zal er naar alle waarschijnlijkheid weinig veranderen. Het tijdstip van half negen blijft hetzelfde, evenals de dagen waarop het op de buis verschijnt (maandag en vrijdag). Of zoals René het verwoordt: “We blijven in hetzelfde studiootje zitten.”

Humberto Tan bij RTL Late Night

Humberto Tan zal wel ‘gewoon’ bij de zender RTL4 blijven als presentator. Zo presenteert hij na de zomer een nieuw seizoen van Dance, Dance, Dance en blijft hij als anchorman aan het roer bij The Big Music Quiz. Twan Huys zal het stokje overnemen van de goedlachse presentator. Na de zomer begint hij aan een nieuwe versie van RTL Late Night.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: