Quentin-Tarantino-nieuwe-film

Een nieuwe Tarantino-film is op komst over deze sekteleider

We hebben alweer twee jaar niks van hem gehoord, maar Quentin Tarantino is bezig aan een nieuwe productie. Zijn nieuwste film gaat deze keer over Charles Manson en de moorden die hij en zijn sekte hebben begaan. Wanneer het in bioscoop verschijnt is nog niet duidelijk, maar opnames hiervoor zullen pas in de zomer van 2018 starten.

Charles Manson

Voor iedereen die niet weet wie Charles Manson is, hier een korte uitleg. Manson was in de jaren ’60 een crimineel en sekteleider van de ‘Manson Family’. Deze zogenaamde familie bestond uit mensen die zich oorspronkelijk aansloten vanwege de beweging om ’terug te gaan naar de natuur’. Later vertaalde zich dit steeds meer in rooftochten en een Charles Manson die eiste dat volgelingen al hun bezittingen aan hem moesten geven. Later kreeg hij een levenslange gevangenisstraf wegens meervoudige moord en mensen aanzetten tot moord. Opvallend was dat na zijn veroordeling er nog lange tijd liefdesverklaringen en aanbidders zijn kant uit kwamen.

Eventuele cast

Dit bizarre verhaal kan maar door één man worden vertolkt en dat is natuurlijk Quentin Tarantino. Hoewel het nog even duurt voordat de opnames beginnen, begint de cast nu al enige vorm aan te nemen. Zo wordt Brad Pitt (die eerder in Tarantino’s film Inglorious Bastards speelde) genoemd als hoofdrolspeler en lijkt ook Jennifer Lawrence een rol in deze productie te krijgen. Ook Margot Robbie kan op een rol rekenen, als actrice Sharon Tate, de vrouw die getrouwd was met regisseur Roman Polanski en door de sekte op brute wijze vermoord werd.

En uiteraard krijgt ook Samuel L Jackson een rol, zoals in bijna elke film van Tarantino.

Oeuvre Quentin Tarantino

Mocht dit een succes worden – en daar twijfelt helemaal niemand aan – dan wordt dit de zoveelste klapper van regisseur Quentin Tarantino. Zijn oeuvre is inmiddels zo groot dat het lastige wordt om een nieuwe plek voor deze topper in wording in te ruimen. Zo komen films als Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Inglorious Bastards, Django Unchained en The Hateful Eight allemaal van zijn hand.

Bron: The Playlist
Bron foto: Youtube

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

3 comments

Comments are closed.