quentin-tarantino-once-upon-time-hollywood-cast

Tarantino’s cast van ‘Once Upon A Time In Hollywood’ wordt ongekend!

De negende film van regisseur Quentin Tarantino – Once Upon A Time In Hollywood – begint steeds meer vorm te krijgen. Het nieuwste werk van de excentrieke Tarantino gaat over een acteur en zijn stuntdubbel die werk proberen te krijgen in het hippie-Hollywood van eind jaren ’60. Het wordt pas ingewikkeld als de buurvrouw van de acteur, Sharon Tate, wordt vermoord door de Manson-familie. De cast hiervoor is nagenoeg compleet en heeft alles om een megasucces te worden.

Cast ‘Once Upon A Time In Hollywood’

De hoofdrollen voor Once Upon A Time In Hollywood zijn al enige tijd bekend. Deze worden vervuld door het duo Brad Pitt/Leonardo DiCaprio, terwijl Margot Robbie de rol van Sharon Tate op haar zal nemen. Verder wisten we al dat andere namen als Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Michael Madsen en Tim Roth te zien zullen zijn in deze nieuwe kaskraker.

Lees ook: check hier de bloederige slowmo-compilatie van Tarantino!

Nu heeft Sony bekend gemaakt welke namen nog meer binnenkort op het witte doek verschijnen. Onder meer Damian Lewis (Homeland, Billions, Band Of Brothers) en Dakota Fanning (Hide And Seek, War Of The Worlds, Brimstone) geven acte de présence met bijrollen, terwijl ook Luke Perry, Emile Hirsch, Clifton Collins Jr, Keith Jefferson en Nicholas Hammond op een manier in de Tarantino-film een rol vervullen.

Volgens Deadline worden deze bijrollen als volgt ingevuld:

Lewis will play the iconic actor Steve McQueen; Fanning is set as Squeaky Fromme, the Manson disciple who later tried to assassinate President Gerald Ford; Hammond will play director Sam Wanamaker; and Hirsch is Jay Sebring, the Hollywood hairstylist who was one of four victims in the Tate murders on Cielo Drive.

Perry is set to play Scotty Lancer, Collins is Ernesto The Mexican Vaquero, and Keith Jefferson is Land Pirate Keith. It’s the third Tarantino film for Jefferson, who also appeared in The Hateful Eight and Django Unchained.

Nieuwe ‘Pulp Fiction’

Iedereen die weleens van Quentin Tarantino heeft gehoord, weet dat hij een meester is in het hypen van zijn films en hier is dat niet anders. Tijdens de CinemaCon van afgelopen april sprak hij de veelzeggende woorden: “Sony en ik zullen naar de bioscopen komen met het meest opwindende duo sinds Paul Newman en Robert Redford (doelend op Brad Pitt en Leonardo DiCaprio).” […] “Het is erg geheim. Maar ik kan je vertellen dat Once Upon a Time in Hollywood plaatsvindt in 1969, op het toppunt van de hippie-revolutie in de tegencultuur en de piek van het nieuwe Hollywood. Stukje bij beetje veranderen we Los Angeles in het Hollywood van 1969.”

Het zal nog even duren voordat Once Upon A Time In Hollywood in de bioscopen verschijnt. De opnames starten waarschijnlijk in 2019. De film zelf staat op augustus 2019 gepland, maar kan nog verschoven worden.

Bron beeld: Flickr

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: