al-pacino-tarantino-once-upon-hollywood

De lijst houdt aan: ook Al Pacino in nieuwe Tarantino-film!

Er is een nieuwe naam toegevoegd aan de sterrencast van de nieuwste Quentin Tarantino-film, Once Upon A Time In Hollywood. Niemand minder dan Al Pacino mag zich opmaken om een rol te vervullen in de negende film van de excentrieke regisseur. Daarmee is Pacino het meest recente gezicht in het lange rijtje A-acteurs voor deze film.

Once Upon A Time In Hollywood

Once Upon A Time In Hollywood, zoals het werk gaat heten, gaat over de acteur Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) die in het Hollywood van eind jaren ’60 geen werk kan vinden. Daardoor kan zijn stuntman Cliff Booth (Brad Pitt) ook geen klussen meer oprapen. De rol van Al Pacino in deze? Hij speelt de rol van Marvin Shwarz, de agent van Rick Dalton.

Parallel aan deze verhaallijn loopt ook de moord op actrice Sharon Tate (gespeeld door Margot Robbie) door de Charles Manson-familie. Op welke manier deze twee met elkaar verweven worden is nog niet bekend, maar Tarantino kennende zal er een hoop geweld en bloed aan te pas komen.

Al Pacino in ‘The Irishman’

Het is alweer een tijdje geleden dat de 78-jarige Al Pacino in een film van formaat heeft gespeeld. We kennen de man van zijn rollen in legendarische films als de Godfather-trilogie, Heat en Scarface, maar de laatste jaren valt het niet mee. Zijn laatste kwaliteitsfilm stamt alweer uit 2002 (Insomnia, met Robin Williams). Het tij moet dus worden gekeerd en dat lijkt met Once Upon A Time In Hollywood te gebeuren.

Mocht dat niet het geval zijn, dan heeft hij met The Irishman een nieuwe kans. Die film van Martin Scorsese is nu – zoals het zo mooi heet – in post production. Het duurt dus niet lang meer voordat we daarvan de eerste beelden zien. Ook dat werk, met rollen voor Al Pacino, Robert de Niro, Joe Peschi en Anna Paquin, belooft een groot spektakel te worden!

Bron beeld: Flickr

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: