once-upon-time-hollywood-trailer

De trailer van Tarantino’s ‘Once Upon A Time In Hollywood’ is meer dan gruwelijk!

Anderhalf jaar geleden kondigde Quentin Tarantino aan dat het draaien van zijn negende film begon en nu kan de hele wereld van de eerste beelden genieten. Laat je meeslepen in het Hollywood van de jaren ’60 met de trailer van Once Upon A Time In Hollywood!

Trailer negende Tarantino-film

https://www.youtube.com/watch?v=UvjeZt1fyIg

‘Once Upton A Time In Hollywood’

Het verhaal gaat over een acteur (Leonardo DiCaprio) en zijn stuntdubbel (Brad Pitt) die werk proberen te krijgen in het hippie-Hollywood van eind jaren ’60. Het wordt pas ingewikkeld als de buurvrouw van de acteur, Sharon Tate (Margot Robbie), wordt vermoord door de Manson-familie.

Hoe de twee verhaallijnen elkaar gaan tegenkomen is nog niet bekend, maar met regisseur Quentin Tarantino is dat geen probleem. Hij is namelijk een meester in het bijeen laten komen van verschillende (non-lineaire) verhalen, getuige zijn films Pulp Fiction en Inglorious Basterds.

Sterrencast

We overdrijven niet als we zeggen dat er een enorm blik A-sterren wordt opengetrokken voor Once Upon A Time In Hollywood. Leonardo DiCaprio en Brad Pitt vervullen de hoofdrollen en ook Margot Robbie zal in de rol van Sharon Tate veel te zien zijn. Daarnaast werden op het laatst ook andere grote namen toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan Al Pacino, Damian Lewis, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Tim Roth en Dakota Fanning.

Nieuwe ‘Pulp Fiction’

Zo noemt Tarantino de film zelf. Het wordt veelal gebruikt als marketingtool, maar deze schijnt écht goed te zijn. Tijdens de CinemaCon van afgelopen april sprak hij de veelzeggende woorden: “Sony en ik zullen naar de bioscopen komen met het meest opwindende duo sinds Paul Newman en Robert Redford (doelend op Brad Pitt en Leonardo DiCaprio).” […] “Het is erg geheim. Maar ik kan je vertellen dat Once Upon A Time In Hollywood plaatsvindt in 1969, op het toppunt van de hippie-revolutie in de tegencultuur en de piek van het nieuwe Hollywood. Stukje bij beetje veranderen we Los Angeles in het Hollywood van 1969.”

Once Upon A Time In Hollywood verschijnt in juli in de bioscoop.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: