online-pubquiz-vrijmibro-1

De Vrijmibro online pubquiz! #1: wie wonnen allemaal de KNVB Beker?

It’s quiztime! Vanaf vandaag test Vrijmibro iedere week jouw kennis met onze nieuwe online pubquiz. Jouw hersens worden gekraakt op het gebied van sport, muziek, films, nieuws en nog veel meer. Vandaag beginnen we met de KNVB Beker. Zondag wordt in De Kuip om 18:00 de aftrap verricht van de finale tussen Feyenoord en AZ. De Rotterdammers kunnen als regerend landskampioen het seizoen redden met een prijs, terwijl AZ met de ‘dennenappel’ het flitsende jaar juist bekroont en de supporters hiermee tastbaar succes bieden.

Om erachter te komen hoe goed jouw kennis is op het gebied van ons nationale bekertoernooi, vragen wij jou alle winnaars van de KNVB Beker sinds 2000 op te noemen. Lijkt simpel, maar er is een twist. Je zult hier per jaar de naam van de juiste club in moeten vullen. Druk op ‘play’ om te beginnen. Manoeuvreer door de jaren door het juiste antwoord in te vullen of door op ‘prev’ of ‘next’ te drukken.

Lukt het jou om binnen de tijd de juiste antwoorden te geven? Ga voor de 100% score en daag jouw vrienden uit om te laten zien wie over de meeste voetbalkennis beschikt!


Bron beeld: KNVB

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: