vliegtuig-brede-stoelen-beenruimte

Passagiers aan het woord: dit moet veranderen aan het vliegen!

Vliegen is niet altijd een pretje. Je wordt weliswaar van het piepkleine Nederland naar Australië of Amerika gebracht, maar zo’n tripje gaat niet altijd over rozen. Je hebt te maken met boeken, je activiteiten uitstippelen, je mag niks vergeten met inpakken en dan hebben we het nog niet eens over de vlucht zelf gehad. Daar valt namelijk nog genoeg aan te sleutelen om dat aangenaam te maken. Maar wat zouden vakantiegangers zelf liever anders zien?

Bredere stoelen en beenruimte

Om antwoord op deze vraag te krijgen, is er op de Facebookpagina van The Points Guy een poll gehouden met een waslijst aan opties. Degenen die dit hebben ingevuld lieten er geen misverstand over bestaan, want één ding stak er met kop en schouders bovenuit. Als het ook maar even kan, moeten er bredere en meer comfortabele stoelen in Economy Class komen.

67% van de stemmen ging naar deze optie toe. Op gepaste afstand – met 17,5% – komt de mogelijkheid om meer beenruimte te hebben. Daarna komen pas de de vertraagde vluchten, de boarding en de manier waarop vliegvelden met veiligheid omgaan in beeld. Mocht KLM of United Airlines meekijken, dan weten ze wat ze moeten doen om het reizen zo aangenaam mogelijk te maken.

stoelen-beenruimte-vliegutig

Ergernissen vliegen

Deze uitkomsten komen heel aardig overeen met een ander onderzoek van Expedia. Een kleine twee maanden geleden kregen passagiers namelijk de kans om zich uit te spreken over hun grootste ergernissen. Toen werden stoelschoppers, blote voeten, overmatig alcoholgebruik en huilende kinderen genoemd. Aan de laatste drie kunnen luchtvaartmaatschappijen weinig doen, maar met meer beenruimte kunnen we aan de stoelschoppers een einde maken. Dan wordt jouw vakantie naar verre oorden als de Malediven een behoorlijk stuk aangenamer.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: