Tropisch-eiland-Malediven-04

Tijd voor tropische foto’s van de Malediven, omdat het kan

Vandaag de dag word je geacht om ten koste van alles het nieuws te volgen. Politieke crises in de wereld, aanslagen die de grote wereldsteden teisteren, het klimaat wat soms voor ellende zorgt. Het is niet altijd even leuk en dus is het tijd voor een uitweg. Een plek om die narigheid achterwege te laten. Dat kun je doen door in een hoekje te kniezen en te wachten tot alles voorbij, maar het is beter om een drankje erbij te pakken, je pak uit te doen en met collega’s tijdens de vrijmibo over de echt leuke dingen te praten.

En met dit warme weer kan maar één onderwerp de revue passeren: een tropisch oord. Wat zeg nou zelf, waar kun je beter de sleur achter je laten dan op het strand, in een ver land, met een kokosnoot in je hand? Precies. Tijd dus om foto’s erbij te pakken van Malediven, een eilandengroep die in het zuiden van Azië ligt, ten oosten van Madagaskar. Het bestaat uit 1190 koraaleilanden, gegroepeerd in 26 atollen. Dat is natuurlijk niet waarom jij hier bent. Het enige waar jij in geïnteresseerd bent, is om naar de meest beeldschone foto’s te kijken. Goed nieuws, die zijn hieronder te zien. Enjoy!
Tropisch-eiland-Malediven
Tropisch-eiland-Malediven
Tropisch-eiland-Malediven
Tropisch-eiland-Malediven-04
Tropisch-eiland-Malediven
Tropisch-eiland-Malediven

Lees ook: Tropische foto’s van Hawaii

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

2 comments

Comments are closed.