stroopwafels-united-airlines-stopt

United Airlines doet stroopwafels in de ban en het levert boze reacties op

Er dreigt een enorme rel te ontstaan bij de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines. Er is geen sprake van grote vertragingen of weinig beenruimte, maar een geliefd product wordt in de ban gedaan: de stroopwafel. De oerhollandse lekkernij wordt aan de kant geschoven, om plek te creëeren voor de ‘maple wafers’ van Byrd Cookie Company.

Stroopwafels

De aankondiging van United Airlines kon – zoals verwacht – op een enorme bak aan kritiek rekenen. Het gaat hier echter niet om een paar verdwaalde Nederlandse reizigers, maar om de Amerikanen zelf. Via Twitter uitten ze hun ongenoegen over het verlies van de stroopwafel.

Ophef United Airlines

Het lijkt erop dat de stroopwafels echt niet meer terugkeren bij United Airlines, maar voor de reputatie van United Airlines maakt dat niet meer uit. Die was namelijk al niet meer zo goed. In april 2017 was er namelijk felle kritiek op hen, nadat er een man uit het vliegtuig werd gesleurd, omdat hij in een overboekte vlucht zat. De beelden daarvan zijn hieronder te zien.

Dat vliegen niet door iedereen wordt gewaardeerd, blijkt wel uit een recent onderzoek van Expedia. Het blijkt dat mensen zich onder meer groen en geel ergeren aan blote voeten, ‘stoelschoppers’ en natuurlijk huilende kinderen. Het complete rapport daarover lees je hier.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: