papier-gebruik-films-ross-macdonald

Deze man ontwerpt papier voor films en series en wij willen dit ook doen!

Dat er bij films en series aan de kleinste details wordt gedacht is niks bijzonders. Wat wél bijzonder is, is het verhaal van degenen die hun ziel en zaligheid hierin leggen. Ross MacDonald is één van die mensen. Hij ontwierp voor meer dan 50 films en series (waaronder American Psycho, Boardwalk Empire, Silver Lining Playbook en The Hateful Eight) het papier waarvan gelezen wordt. En daar schuilt een wereld in zichzelf achter. Want zou jij van tevoren nadenken over de geschiedenis van papier in een film, het handschrift, het type inkt en alle tekst die erop staat? Precies, dat dachten we al. Het YouTube-kanaal A Great Big Story bracht een bezoekje aan MacDonald om in deze speciale wereld te duiken.

Niet alleen het papier, maar ook de muziek kan bijdragen aan de sfeer en de setting van een film. Bekijk hier enkele voorbeelden van iconische muziekstukken die films nóg beter maakten.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: