whiskybar-melbourne-honden

Er is in Melbourne een ‘hond-vriendelijke’ whiskybar

Alle mannen die thuis een trouwe viervoeter op zich hebben wachten weten dat het niet altijd eenvoudig is om een hond te onderhouden. Je zorgt er de hele dag voor en moet vaker dan je lief is alle haren in de woonkamer opzuigen, maar wat je er voor terug krijgt is alles meer dan waard! Wat je echter absoluut niet wilt is dat jouw labrador, golden retriever of boxer ziek wordt. Een reep chocola of sterkedrank moet je daarom altijd goed bewaren of helemaal niet in huis hebben. Daar heeft het Australische The Tipsy Cow iets op gevonden. Zij komen met de eerste ‘hond-vriendelijke’ whiskybar.

The Tipsy Cow

The Tipsy Cow heeft als idee om mensen die een hond als huisdier hebben met open armen te ontvangen. De eigenaren Paul Tudor en Anupam Sharma kwamen na een paar drankjes op dit bijzondere concept. Tegenover The Herald Sun vertellen ze dat ze weliswaar gespecialiseerd zijn in single malts Scotches, maar ook een gewoonte uit Parijse whiskybars meenemen. “Een paar mensen brengen al een tijdje hun honden mee en zeggen dan ‘dit is geweldig. Ik heb mijn drankje én mijn hond’, waarna ze gaan zitten en een boek lezen,” aldus Anupam.

Lees ook: ‘gin helpt je met afvallen’

De reden dat dit concept in Australië voor het eerst haar intrede doet is heel simpel. De nieuwe hond van Anupam, Nisha, kon niet thuis gelaten worden en zo werd de bar op een manier ingericht die het mogelijk maakte voor honden om er vrij rond te lopen.

Honden en alcohol

Voor degenen die geen huisdieren hebben of te koppig zijn om het te snappen: honden mogen géén alcohol. Doordat de organen bij honden gevoeliger zijn dan bij mensen, zal hun lever slechter reageren op alcohol dan die van ons, wat kan leiden tot vergiftiging. Ook moet je rekening houden dat kleine honden veel gevoeliger hiervoor zijn dan grote honden, vanwege hun massa.

Omdat we je toch met een goed gevoel verder willen laten lezen op deze site, sluiten we met een positieve noot af. En hoe doen we dat beter dan met een leuk hondenfilmpje! Kun jij straks je verdiepen in de relatie tussen hondeneigenaren en een hoger inkomen.

https://www.youtube.com/watch?v=OUlLwGMc-MY

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: