superbowl-film-trailer-2019

Het enige waar de Superbowl goed voor was: deze te gekke film trailers!

Moeten we nog een uitgebreide beschouwing houden over de Superbowl? Nee hè? In Nederland staat het vooral bekend om dat sportevenement waarvan je altijd zegt dat het supervet is, maar waar je in werkelijkheid geen seconde live van meemaakt. De halftime show van Maroon 5 was minstens zo kleurloos, dus blijft er maar één ding over: de commercials.

Je zou denken dat niemand voor de reclames wakker blijft, maar dat was in dit geval geen slechte keus. Het waren ditmaal de filmstudio’s die met hun nieuwste blockbusters om aandacht vroegen. Onder andere Pixar en Marvel Studios zorgden voor de échte lichtpuntjes. Daarom hebben wij alle reclames voor deze films onder elkaar gezet!

‘Captain Marvel’

‘Avengers: Endgame’

‘Toy Story 4’

‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 3

https://www.youtube.com/watch?v=PuWg6AyzETg

‘Twilight Zone’ remake met Jordan Peele

https://www.youtube.com/watch?v=UKCIgtstpSQ

Vrijwel iedereen kwam aan z’n trekken, behalve de Game of Thrones-fans onder ons. Zij zullen het voorlopig moeten doen met deze raadselachtige trailer. Het goede nieuws voor hen is dat zij niet lang meer hoeven te wachten op het achtste en laatste seizoen. Dat verschijnt namelijk over een kleine twee maanden.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: