heineken-reclame-coulthard

Heineken scoort wederom door geniale reclame met David Coulthard!

Als er één bedrijf is die weet hoe je goede reclames moet maken, dan is het Heineken wel. Ze hebben door de jaren heen een flink aantal iconische spotjes gemaakt en daar komt ‘gewoon’ weer een nieuwe bij. Ditmaal is het David Coulthard die de hoofdrol speelt. De oud-Formule 1 coureur van Williams, McLaren en Red Bull Racing laat zien dat hij van alle markten thuis is. Een dansje hier, een babbeltje daar, allemaal geen probleem voor David. Maar wanneer hij in een lastiger pakket komt, blijkt dat een goed team om je heen geen overbodige luxe is.

Coulthard zit de laatste jaren sowieso niet stil. Naast deze Heineken-reclame doet hij ook de interviews na de races. Daar blijft het echter niet bij, want hij deed laatst ook een rondje Zandvoort met een camera die het circuit op onnavolgbare wijze liet zien. De beelden daarvan zijn hier te zien. En ben je meer geïnteresseerd in het bier zelf, dan wordt het tijd om opnieuw het #heinekentikkie te oefenen.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: