deadpool-avengers-infinity-war

Ryan Reynolds deelt afwijzing Deadpool voor ‘Avengers: Infinity War’

Als het aan Ryan Reynolds had gelegen was Deadpool onderdeel geweest van Avengers: Infinity War. En één ding is zeker: als dat echt gebeurd was, zou de film niet meer geschikt zijn voor alle leeftijden. Met de scherpe en donkere humor zou Ryan Reynolds als Deadpool een welkome aanvulling bij de Avengers zijn geweest. Althans, zo denkt Reynolds er zelf over. Tony Stark (gespeeld door Robert Downey Jr.), onderdeel van de Avengers denkt er anders over en windt dan ook geen doekjes over zijn oordeel:

Opbrengsten nieuwe Avengers

Het is het understatement van het jaar om te zeggen dat de nieuwste Avengers-film – Avengers: Infinity War – het vrij aardig doet. Amper een week is het meesterwerk van Marvel in de bioscopen te zien en daar zijn heel wat fans op af gekomen. Qua opbrengsten staat de teller namelijk al op 206 miljoen euro. Daarmee is het record van de hoogste inkomsten na het eerste weekend (Star Wars: The Force Awakens, 204 miljoen euro) nipt verbroken. Het lijkt er dan ook op dat er een serieuze poging wordt gedaan om James Cameron’s Avatar van de troon te stoten als bioscoopfilm met de meeste opbrengsten. Daarvoor moet er nog wel meer dan 2,5 miljard euro worden opgehaald.

‘Deadpool 2’

Overigens hoeft Ryan Reynolds zich verder geen zorgen te maken over een gebrek aan aandacht voor Deadpool. Voor Deadpool 2 is met enkele succesvolle trailers meer dan voldoende aandacht. Voor wie meer interesse heeft in deze film, dan Avengers: Infinity War, Deadpool 2 is vanaf 16 mei in de bioscoop te zien.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: