bier-drinken-vasten

Amerikaan doet vastentijd op bizarre wijze: alleen nog bier overdag

Bij het woord vasten denk je al snel aan moslims die van zonsopgang tot zonsondergang geen voedsel tot zich nemen. Wat je waarschijnlijk niet wist is dat dit bij katholieken ook een traditie is. Enige verschil is dat zij alleen niet snoepen en dergelijke. Tussen Aswoensdag (de dag na Carnaval) en Pasen houden zij ieder jaar dit regime aan.

Er is echter één man die een bijzondere loop met deze regels neemt. De Amerikaan Der Hall kiest er voor om in deze periode enkel bier te drinken! Speciaalbier wel te verstaan. Het moet immers wel bijzonder blijven. Of hij dit 46 dagen achter elkaar volhoudt is de vraag, maar de échte bierliefhebber draait er zijn hand niet voor om!

Het is te hopen dat Der Hall de 46 dagen doorkomt. Misschien is het verstandig als iemand zijn biertje omwisselt met een alcoholvrije variant. De kans dat hij dit proeft is nihil, want uit dit onderzoek blijkt dat er totaal geen verschil in de smaak zit!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: