christian-bale-dick-cheny-vice-trailer

Christian Bale is onherkenbaar in rol als vice-president Dick Cheney!

Het gebeurt niet vaak dat er een film over een vice-president wordt gemaakt, maar deze lijkt direct hoge ogen te gooien. Het leven van Dick Cheney, de rechterhand van George W. Bush, is onder de naam VICE verfilmd en dingt direct mee met de Oscars.

Opvallend is de naam van de acteur die Dick Cheney speelt. Niemand minder dan Christian Bale is een enorme hoeveelheid kilo’s aangekomen om als vice-president op te treden. De method-acteur heeft hiermee wederom een bizarre transformatie ondergaan. Bale is ditmaal extra ver gegaan, aangezien hij Dick Cheney in zijn jonge én oude jaren speelt.

Trailer ‘VICE’

De eerste trailer is hieronder te zien. Tijdens de kerstdagen verschijnt VICE in de bioscoop.

Transformaties Christian Bale

Het is niet voor het eerst dat Christian Bale een grote fysieke verandering voor een rol heeft ondergaan. De Batman– en American Psycho-acteur heeft er een handje van om in korte tijd veel kilo’s te verliezen of erbij te eten. Zo is hieronder te zien hoe hij voor het eerst over VICE praat, terwijl hij al een groot deel van zijn transformatie heeft ondergaan.

En wie geïnteresseerd is, kan direct zien hoe zijn lichaam door de jaren heen drastisch is veranderd.

House of Cards

Hoewel het zeer boeiend is om een film over de vice-president van George W. Bush te zien, kijken wij nóg meer uit naar het laatste seizoen van House of Cards. Daar is onlangs de eerste officiële trailer van verschenen en het is onmiddellijk duidelijk dat Claire de touwtjes stevig in handen heeft. Moet ook wel, aangezien Kevin Spacey na zijn affaire niet meer als Frank Underwood kan terugkeren. Je kunt hier lezen hoe ze hem uit de serie hebben geschreven.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: