sushi-restaurant-zoveel-mogelijk-eten

Hoe dan?! Triatleet eet honderd borden sushi en krijgt ban voor het leven

Een Duitse triatleet kreeg het onmogelijke voor elkaar door bijna honderd borden sushi naar binnen te werken. Het werd door het all-you-can-eat restaurant echter niet gewaardeerd, want de beste man heeft door deze stunt een ban voor het leven gekregen. Toch is het een prestatie waar wij alleen maar jaloers op kunnen zijn.

Honderd borden sushi

De Duitse website The Local meldt dat Jaroslav Bobrowski voorafgaand een kleine 15,90 euro betaalde om onbeperkt sushi te eten. In het Beierse Landshut bleek Bobrowski flinke trek te hebben, gezien de honderd borden sushi die hij naar binnen schoof. Je zou denken dat er na het zestigste of zeventigste bord werd ingegrepen, maar niets is minder waar. Pas bij portie honderd vond de sushi-chef het mooi geweest en werd Bobrowski het restaurant uit gezet.

Het helpt niet mee dat het sushi restaurant haar inkomsten vooral genereert uit alcohol en de triatleet enkel thee dronk. Dat zorgt ervoor dat er grote verliezen op het bezoekje van Bobrowski zijn gemaakt. De hoeveelheid eten die hij naar binnen werkte werd als “niet normaal” beschouwd.

Vasten

Maar waarom besloot de Duitser ineens zo krankzinnig veel sushi naar binnen te werken? Het heeft allemaal te maken met zijn strikte dieet. Die zorgt er namelijk voor dat hij twintig uur per dag vast en daarna alle calorieën eet die hij voor een hele dag nodig heeft. Iedereen zal het er echter over eens zijn dat honderd borden sushi iets teveel van het goede was.

Overigens bood Jaroslav Bobrowski wel zijn excuses aan het restaurant aan. Met een tv-ploeg in zijn kielzog betoog hij spijt, maar zijn levenslange ban in het restaurant verandert daarmee niet.

Dit krankzinnige voorval neemt niet weg dat sushi de perfecte manier is om jouw Tinderdate te verwennen. Met welke gerechten dat nog meer lukt, zie je allemaal hier.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: