How-I-Met-Your-Mother-spin-off

Yes, How I Met Your Mother keert mogelijk terug!

Het is iets meer dan drie jaar geleden dat de laatste aflevering van How I Met Your Mother werd uitgezonden, maar er is goed nieuws. Er komt een spin-off van de populaire komedie. Zo is er na negen seizoenen toch nog een vervolg van misschien wel de leukste serie sinds jaren.

Spin-off

Of Barney, Ted, Robin, Lily en alle anderen te zien zijn is nog niet bekend. Op dit moment worden vooral de mogelijkheden voor een spin-off verkent. In een interview met Deadline vertelde Dana Walden (CEO van Fox Television Group) dat na enkele pogingen het wordt geprobeerd met nieuwe schrijvers. Er wordt volledig opnieuw begonnen, met frisse en nieuwe ideeën. “Er wordt in alle rust aan gewerkt. Als het juiste idee met de juiste uitvoering komt, nemen we dat.”

How I Met Your Dad

Het is voor fans te hopen dat de spin-off van How I Met Your Mother een beter verloop kent dan de vorige poging. Toen probeerde men met de toepasselijke naam How I Met Your Dad een sequel te creëren. Zonder succes. Nog voordat de eerste pilot te zien was, werd de boel geschrapt. Zonde, maar er zal met zo’n drastisch besluit een goede reden voor zijn geweest.

Voor nu is het wachten op nieuwe updates en hopen dat de spin-off van How I Met Your Mother er komt én net zo goed is!

Bron: LadBible

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

One comment

Comments are closed.