abigail-ratchford-bikini-hot

Abigail Ratchford in bikini zorgt voor een veel te hete zomer!

Het is nooit saai op de Instagram-pagina van model Abigail Ratchford. De Amerikaanse plaatst meer dan eens foto’s om je vingers bij af te likken en dat weten haar 8.4 miljoen volgers maar al te goed. Zeker in deze zomermaanden worden we getrakteerd op foto’s waarop Abigail in bikini van het mooie weer geniet. Omdat het vrijdag is en de kans groot is dat jij geen zin hebt in ellenlange, diepgaande discussies, heeft Vrijmibro de zware taak op zich genomen om de heetste bikinifoto’s van Abigail Ratchford te selecteren.

Bikinifoto’s Abigail Ratchford

Instagram

Soms probeert Abigail Ratchford met een t-shirt de bovenkant bedekt te houden, maar dat lukt niet altijd even goed. Toch schijnen weinig mannen daar moeite mee te hebben, maar bij het zien de foto’s is het niet moeilijk te raden waarom dat zo is.

Krijg je net zoals wij geen genoeg van al die Instagram-modellen? Bekijk dan de beste foto’s van Sara Underwood en Josefine Forsberg!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: