Goed-ontbijten-werk

Fit op werk beginnen? Ontbijt dan zoals deze succesvolle mensen

We hebben allemaal onze slechte gewoontes als het op eten aankomt. We snaaien er weleens op los, nemen tijdens het uitgaan een vette hap als mooie afsluiter en als kers op de taart was het afgelopen vrijdag ook nog National Junk Food Day, de dag waarop je eenmalig jezelf helemaal mag laten gaan.

Maar hoe slecht onze eetpatronen soms ook zijn, het ontbijt slaan we nooit over. Zonder dat is er geen goed begin van de dag en ben je net zo productief als Giovanni van Eck. Maar je kunt het ook grootser aanpakken. Zorgen dat je zelfs qua ontbijt tot de wereldtop behoort. Daarom zetten wij hieronder op een rij wat de meeste succesvolle mensen ’s ochtends naar binnen werken.

Warren Buffet
Een uitgebreid ontbijt met exotische, dure producten? Niet voor deze Amerikaanse zakenman. Warren Buffet (86) doet het zo op zijn eigen manier. In de documentaire Becoming Warren Buffet vertelt hij hoe zijn vrouw iedere ochtend een afgemeten bedrag in een bekertje doet, waarmee hij bij de McDonald’s zijn ontbijtje bestelt. $3,17 voor een sandwich met bacon, kaas en ei en $2,95 voor eentje met worst, kaas en ei.

Mark Cuban
De eigenaar van het basketbalteam Dallas Mavericks en jurylid van het programma Shark Tank kiest voor iets heel anders. Voor hem zijn koekjes de manier om de dag te beginnen. Van Alyssa’s Cookies om precies te zijn. Zelf zegt hij er het volgende over:

“I live on these cookies. They are 190 calories each—high protein, high fiber, low carbs. I eat two and have a cup of coffee. I loved them so much I invested in the company.”

Karl Lagerfeld
Dit mode-icoon (83) zweert bij een goed ontbijt voordat hij aan zijn werk begint. Het is het eerste wat hij doet en geeft er op deze manier invulling aan:

“I have two protein shakes made for me by my doctor —they have a chocolate taste and no sugar, of course—and steamed apples. That’s all. I don’t like anything else in the morning.”

Hugh Hefner
Jarenlang stond hij aan het hoofd van Playboy en hij pakt het iets anders aan. Tegenover Yahoo vertelde hij dat hij uit maar liefst 31 soorten ontbijtjes kan kiezen. Toch neemt Hefner altijd een simpele variant. Voor hem is een donut en wat grapefruit het devies.

Emma Watson
De actrice van onder meer Harry Potter weet hoe ze uit moet pakken in de ochtend. Geen bammetjes, maar er echt de tijd voor nemen. In een interview met Marie Claire zegt ze er dit over:

“I make a really amazing egg tortilla in the morning. It’s my special thing. I make guacamole, salsa, and scrambled eggs, and then I cook the tortilla. It’s pretty simple, really, but yummy,”

Bron: Time

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

4 comments

Comments are closed.