robin-persie-goal-groningen

Kijk hier nog eens de beauty van Van Persie tegen Groningen terug

De Kuip trilde donderdagavond op haar grondvesten, nadat Robin van Persie zijn eerste goal voor Feyenoord sinds zijn rentree in de Eredivisie maakte. Want mensen, dit was geen intikkertje of een penalty, maar een absolute beauty om in te lijsten! Als invaller maakte RvP zijn opwachting in het midweekse duel tegen FC Groningen en lost hij na 77 minuten Jens Toornstra af. En je raadt het al, amper 30 seconden later laat de topscorer aller tijden van Oranje het net op magnifieke wijze bollen. Met een simpele voetbeweging zet hij zijn directe tegenstander te kijk, waarna hij op de rand van het zestienmetergebied de bal bijna achteloos achter doelman Sergio Padt krult. Ja mensen, Robin van Persie is nu écht terug!

Tegenover de camera’s van de NOS liet Van Persie weten bijzonder opgelucht te zijn met zijn treffer. “Dit is zeker een hoogtepunt, van dit soort dingen droom je, ik ook! Dan hoop je stiekem dat zoiets gebeurt en als dat dan ook gebeurt, dat is geweldig!”

https://www.youtube.com/watch?v=a2-rmd_w2g0

Mooiste goals Van Persie

Robin staat wel bekend als een fijnproever als het om mooie doelpunten gaat. In tenues van onder meer Feyenoord, Arsenal, Manchester United en Oranje bracht hij het publiek meermaals in extase.

Bron beeld: Facebook Feyenoord

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags:

3 comments

Comments are closed.