robin-van-persie-darts-pilon

Robin van Persie vermomd in dartpubliek met enorme pilon en bril

Het is vakantie voor Robin van Persie. De spits van Feyenoord heeft een heel behoorlijk halfjaar in Rotterdam achter de rug met een aantal prachtige doelpunten en hij pakte ook nog de KNVB-beker met de Rotterdamse formatie. Nu het seizoen voorbij is – en Robin zich mag voorbereiden op een nieuw seizoen – is het tijd voor de écht leuke dingen. En in het geval van Oranjes topscorer aller tijden betekent dat een bezoekje aan de Premier League of Darts in Londen. Iets wat hij geheel in stijl doet!

‘Darter’ Robin van Persie

Voor de ingewijden is het geen verrassing dat Van Persie met een dartsshirt, zonnebril en een pilon op zijn hoofd live in Londen naar de partij van Michael van Gerwen keek. Tegenover de camera van RTL7 legde hij uit dat het een last-minute actie was om naar het darten te vliegen. “Ik stuurde vanmiddag een berichtje naar Michael. Of hij zin had om vanavond een hapje te eten. Hij liet weten dat hij dat wel zou willen, maar dat hij in Londen was om de finale te spelen. Ik heb hem toen succes gewenst.” […] “Toen was het net één uur geweest. Ik ben snel gaan kijken of er nog een vlucht was. Er was een optie. Toen heb ik een paar vrienden gebeld, we hebben snel de vlucht geboekt.” En de rest was geschiedenis.

Voetballers die darten

Robin van Persie is trouwens niet de enige voetballer die helemaal gek is van het darten. In de studio van RTL7 liet analist Raymond van Barneveld weten dat er veel meer spelers zijn die dol op het spelletje zijn. “De jongens van De Boer zijn ook waanzinnig goede darters, daar heb ik veel contact mee. Maar ook Klaas-Jan Huntelaar vindt het leuk en Donny van de Beek, Lex Immers en Tom Beugelsdijk. Heel veel voetballers hebben wel iets met darts.”

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: