George-Clooney-geeft-geld

George Clooney gaf beste vrienden één miljoen dollar, omdat het kan

Ja mensen, dat is nog eens iets anders dan die ene vriend die jou stalkt, omdat hij nog 80 cent van je krijgt. Acteur en regisseur George Clooney (van films als Ocean’s Eleven en Gravity) staat iets anders in het leven. Hij is zo gul om aan zijn veertien beste vrienden het monsterlijke bedrag van één miljoen dollar te geven. Per vriend. Oké, hij heeft tegenwoordig een flink aantal centen op de bank. De verkoop van zijn Tequila-bedrijf Casamigos leverde maar liefst één miljard dollar op, waardoor hij de rest van zijn leven de eindjes niet meer aan elkaar hoeft te knopen.

Maar wat is nou de reden voor deze gulle gift? Goede vriend Rande Gerber opende er een boekje over tijdens het programma Headlines van MSNBC. Het gaat hier namelijk om een cadeau wat al in 2013 plaatsvond. “Er is een groep jongens die we The Boys noemen. George belde mij en The Boys en zei: ‘markeer 27 september 2013 op jullie kalender. Dan komen jullie naar mijn huis voor een diner.'”

Zwart koffertje

Toen ze eenmaal aankwamen, vonden ze op hun stoel een zwart koffertje op hun stoel, waarna George Clooney het woord nam. “Luister, ik wil dat jullie weten hoeveel jullie voor mij betekenen en wat voor belangrijke rol jullie in mijn leven spelen. Toen ik naar L.A. ging, sliep ik op jullie banken. Ik ben zo gezegend met deze vrienden en zou niet weten waar ik zou zijn zonder jullie”, is wat Rande zich herinnerde tegenover MSNBC. Toen ze hun koffertje openmaakte, vonden ze ieder een miljoen dollar, verpakt in stapeltjes van twintig dollar.

Iedereen was volgens Rande compleet in shock. “We dachten, wat is dit? Toen zei hij: ‘ik weet dat we allemaal moeilijke tijden achter de rug hebben en sommigen nog steeds er doorheen gaan. Je hoeft je nu geen zorgen te maken over je kinderen, school en het betalen van de hypotheek'”

We hebben allemaal een vriend als George nodig, het liefst zo snel mogelijk.

Bron: E!
Bron beeld: Flickr

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

3 comments

Comments are closed.