lucie-jaid-instagram-sexy

Lucie Jaid doet jouw Instagram smelten met deze hete foto’s!

Volg je Lucie Jaid al op Instagram? Niet? Dan loop je erg veel moois mis jongen! De foto’s van deze dame zijn namelijk zó extreem heet, dat je smartphone oververhit raakt. De Australische blondine laat haar half miljoen volgers regelmatig genieten van haar schoonheid en alle rondingen die daarbij komen kijken.

Dat Lucie Jaid niet alleen over beauty, maar over brains beschikt, blijkt wel uit de tekst die in haar bio staat. Ze is namelijk afgestudeerd in ‘Psychological Science’. Maar hoe knap dat ook is, dat is niet de reden dat jij hier bent. Jij wilt natuurlijk de schoonheid van deze dame zien. Goed nieuws, want door deze foto’s wordt het zo mogelijk nóg warmer!

Instagram Lucie Jaid

More from this series with @kounelliphotography 🌊

Een bericht gedeeld door Creative + Published Model 📸 (@luciejaid) op


Kun je geen genoeg krijgen van al die Instagram-modellen? Dat snappen we heel goed en dus is het tijd om jou aan nog een paar namen voor te stellen. Wat dacht je namelijk van Summer Lynn Heart of onze eigen Ashley Zaat? Meer dan voldoende om jouw Instagram-feed een flinke boost te geven!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: