richard-branson-vacature

Werken bij Richard Branson? Ga aan de slag op Necker Island!

Iedere jonge ondernemer zal iemand als Richard Branson als rolmodel zien. De Britse multimiljardair is met Virgin steenrijk geworden en leeft daarnaast ook nog eens een leven waar gewone stervelingen enkel van kunnen dromen. Dat leven lijkt niet binnen handbereik, maar nu is er een kleine kans dat je toch aan deze levensstijl kunt proeven. Branson zoekt namelijk jou! Hij wil dat je zo snel mogelijk naar Necker Island komt om daar je mouwen op te stropen.

Vacature Richard Branson

In de vacature, die zichtbaar is op het LinkedIn-profiel van Virgin, is te zien dat het geen luilekkerland wordt, waarbij je enkel op hagelwitte stranden de tijd dood. Het gaat hier namelijk om het administratieve werk van twee kantoren op Necker Island: die van Richard Branson zelf en Keny Jones, algemeen directeur van Necker Island. In de vacature staat omschreven dat je dagelijkse werk bestaat uit “het beheer van de agenda en e-mails, algemene correspondentie en archiveren, reizen boeken en invallen voor Richard’s assistent wanneer hij op vakantie is, naast een hele reeks andere gerelateerde taken.” Een hele mond vol dus, maar wie voor één van de succesvolste zakenmensen ter wereld wil werken, zal ook over een grote werklust moeten beschikken.

Lees ook: George Clooney gaf zijn vrienden elk één miljoen dollar

Heb jij interesse om naar Midden-Amerika, naar het onderdeel van de Britse Maagdeneilanden te verhuizen, dan moet je snel zijn! De vacature staat open tot en met 10 maart. Stuur een filmpje van maximaal twee minuten en je CV naar iwanttobeyourpaaa@virgin.com en wie weet sta jij binnenkort op het vliegveld.

Necker Island

Dat je hard moet werken, betekent niet dat je geen tijd meer overhoudt voor de leuke dingen des levens. Branson staat niet voor niets bekend als een ware levensgenieter, iets wat vorig jaar bleek uit het filmpje waarbij hij met de voormalig president van de Verenigde Staten, Barack Obama, met de jetski’s over het water stuiterde. Dat fragment is uiteraard hieronder te zien!

Bron beeld: Flickr

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

One comment

Comments are closed.