beste-films-mashup-2018

Beleef het filmjaar 2018 opnieuw met deze epische mashup!

Nog een kleine maand en dan zit het jaar 2018 er alweer op. Op veel vlakken was het op zijn minst roerig te noemen en in de bioscopen was dit niet anders. Met blockbusters als Avengers: Infinity War, Black Panther, Mission Impossible: Fallout, Creed II, Venom, Deadpool 2 en Bohemian Rhapsody was er voldoende reden om met de popcorn op schoot naar het witte doek te staren. Om nog maar te zwijgen van aankomende Oscar-kandidaten als A Star Is Born, Green BookA Quiet Place en First Man.

Om dit spectaculaire filmjaar te vieren, heeft filmstudent Clark Zhu wederom een lange mashup gemaakt van de hoogtepunten. Zes minuten lang zit jij op het puntje van je stoel om nu al met nostalgie op 2018 terug te blikken. Ga er dus goed voor zitten, want je bent van de eerste tot en met de laatste seconde geboeid!

Het is niet voor het eerst dat Clark dit voor elkaar krijgt. In 2017 deed hij hetzelfde en was het resultaat net zo verbluffend. Toen zagen we onder meer hoe Wonder Woman, Dunkirk, Blade Runner 2049, It en Get Out erin verwerkt werden. Wil je daar ook van genieten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: