tamika-wilson-insta

De Instagram van Tamika Wilson doet Abigail Ratchford verbleken!

Wie op het eerste gezicht de Instagram van Tamika Wilson ziet, zou denken dat het hier om de tweelingzus van Abigail Ratchford gaat. Je weet wel, die enorm populaire Instagrambabe. Niets is minder waar, want we hebben het in dit geval over een Australische die over een andere achternaam beschikt. En dat ze pas recent bezig is om naam als model te maken, blijkt wel uit het aantal volgers. Die teller staat namelijk ‘pas’ op 166.000. Is natuurlijk waanzinnig veel, maar je verwacht een veel groter aantal!

Het is niet moeilijk te raden waarom Tamika Wilson in korte tijd zo populair is geworden. De brunette heeft een lichaam om bij weg te dromen en ze plaatst kiekjes waar het water van in je mond loopt. Wij doen er verder het zwijgen toe, want het enige dat je nu nog wilt zien, zijn haar foto’s!

Instagram Tamika Wilson


Heb je – net als wij – genoten van Tamika Wilson en wil je verder kijken naar andere Insta-modellen? Dan ben je hier aan het goede adres, want er is meer dan genoeg vrouwelijk schoon om te bekijken. Wat dacht je van onze uitbrak-babes of deze mooiste vrouwen van Nederland? Aan jou de keus!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: