fitness-muziek-bpm-sport

Met deze afspeellijst breek je alle records tijdens het sporten!

Klaar om fit aan de zomer te beginnen? De vakantiemaanden staan voor de deur en dat betekent dat iedereen zich in het zweet werkt om met een sixpack en een stel brede schouders over het strand te lopen. Maar voor velen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Zij rennen, springen, vliegen en duiken zich een slag in de rondte terwijl het effect mondjesmaat zichtbaar is.

Tijd dus om jou een handje te helpen! En dat kunnen we misschien niet doen door elke dag aan je zijde te staan, maar wel door jou te helpen met de juiste muziek. De laatste keer dat we het hier over hadden beschreven we vooral het proces om op technisch vlak de perfecte afspeellijst te creëeren. Ditmaal voegt Vrijmibro de daad bij het woord door nummers te selecteren die niet alleen rond de 166 bpm zitten, maar ook nog eens enigszins prettig in het gehoor liggen.

Wie kom je onder meer tegen? Nou, ruimte genoeg voor rap en rock, want met onder andere Eminem, Wiz Khalifa, Imagine Dragons en Gorillaz zijn er meer dan genoeg artiesten die jou opzwepen om tot prestaties te komen die je normaal alleen met ‘stimulerende’ middelen bewerkstelligt. Tijd dus om je schoenen aan te doen, op play te drukken en jouw lichaam aan het werk te zetten!

Tekst gaat onder de afspeellijst verder.


Afspeellijsten Vrijmibro

Als je klaar bent met jouw intensieve workout is het fijn om met vrienden (of collega’s) met een biertje in de hand van het leven te genieten. Ook daarvoor heeft Vrijmibro de oplossing, want afgelopen vrijdag verscheen onze enige echte Spotify playlist voor de vrijdagmiddagborrel. Niet alleen geschikt voor de vrijdag, maar natuurlijk ook voor de rest van de week.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Muziek

Tags: