ei-likes-instagram-kylie-jenner

WTF?! Ei heeft nieuw record van meeste likes op Instagram in handen!

Lekker is dat. Hoop jij als wannabe-influencer al jaren het aantal volgers boven de 200 te krijgen, is er een ei dat opeens de meeste likes op een foto ooit weet te bemachtigen! Het klinkt te krankzinnig voor woorden en dat is het ook. Het Instagram-account world_record_egg deed een bescheiden oproep om de enige foto die ze hebben zoveel mogelijk likes te geven.

En dat moet je aan alle gekkies van het internet niet vragen. In een mum van tijd (tien dagen om precies te zijn) verpulverde het ei het record van meeste likes. Stond deze officieuze titel eerst op naam van Kylie Jenner, nu is het een ei dat met deze eer aan de haal gaat.

Meeste likes op Instagram

Voor de goede orde: deze schattige babyfoto van Kylie Jenner stond eerst fier bovenaan dit rijtje met meer dan achttien miljoen likes. Met het bijschrift “Stormi Webster” (de naam van de mini-Jenner) wist zij de harten van alle Kardashian-fans te veroveren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

stormi webster 👼🏽

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Maar nu is er dus een almachtig ei dat de Kardashian/Jenner-dynastie van de troon stoot. En terecht. Met een bescheiden oproep werd het internet opegtrommeld om te laten wie hier nu écht de baas is. De tekst “Let’s set a world record together and get the most liked post on Instagram. Beating the current world record held by Kylie Jenner (18 million)! We got this!” was voldoende om hiervoor te zorgen.

Het moge duidelijk zijn: vrijwel niemand weet nu nog wie de Kardashian-familie is. De president van Oeganda vroeg zelfs doodleuk aan Kim – de bekendste telg – wat ze voor de kost deed! Hoe dat ongemakkelijke voorval plaatsvond lees je hier.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: