Daniel-Craig-James-Bond

Daniel Craig keert definitief terug als James Bond in 2019

De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel: Daniel Craig keert definitief terug als James Bond. Craig zal in 2019 als 007 weer op het witte doek te zien zijn. En daarmee kunnen alle fans opgelucht ademhalen. De Bond-franchise gaat gewoon door en met de acteur die eerder te zien was in Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall en Spectre.

Het is niet het enige verrassende nieuws rondom de persoon van Daniel Craig en James Bond. Gisteren werd bekend dat de nieuwste film te zien zal zijn in 2019. Op 8 november om precies te zijn. Veel is er verder nog niet bekend van deze film. Het heeft nog geen titel en ook de regisseur van de vijfde film met Daniel Craig in de hoofdrol is nog onbekend. Voorlopig worden fans nog in spanning gehouden over verdere informatie.

Beste Bond

Voor wie niet zeker is of Craig wel een geschikte 007 is, kan zich verdiepen in dit artikel. Hierin wordt beschreven waarom hij ideaal is als Bond, afgaande op de karaktereigenschappen in de film en Bond zoals schrijver Ian Fleming het heeft bedoeld.

Bron: New York Times

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: