better-call-saul-seizoen4-trailer

Saul Goodman slaat weer toe als shady advocaat in nieuwe ‘Better Call Saul’-trailer!

Fans van Better Call Saul kunnen 6 augustus in hun agenda beter vrij houden, want dan verschijnt het vierde seizoen van de hitserie. De prequel van Breaking Bad heeft zojuist de eerste trailer van het nieuwe seizoen op Facebook vrijgegeven en dit zijn de eerste beelden! Saul Goodman (Bob Odenkirk) is duidelijk terug als de schimmige advocaat van weleer!

Trailer Better Call Saul

De grote vraag die iedere Breaking Bad-fan zich nu stelt is: zijn Walter White (Bryan Cranston) en Jesse Pinkman (Aaron Paul) te zien? Mede-bedenker van Better Call Saul, Vince Gilligan, liet eerder weten er zeker voor open te staan!

“Ik wil ze allebei graag zien bij Better Call Saul,” zei hij. “Peter Gould – de andere bedenker –  wil het en de schrijvers en acteurs ook.” […] “Het zou niet zo bevredigend zijn als het gewoon een cameo à la Alfred Hitchcock was. Ik denk dat we lang genoeg hebben gewacht. We moeten wel een verdomd goede reden hebben om te verschijnen. Ik hoop maar dat we een goede manier kunnen vinden om ze in de serie te schrijven, want ik wil zó graag nog één keer de kreet ‘Yeah, bitch!’ horen!

Kun je niet wachten op het nieuwe Better Call Saul? Dan is het altijd een verstandig idee om de eerste drie seizoenen met je vrienden te bingewatchen! Of houd anders een grote Breaking Bad-marathon. Daar kun je iedere fan blij mee maken.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: