vrijmibo-vrijdagmiddagborrel-muziek

De beste muziek voor tijdens de vrijmibo

Een glas alcohol per dag schadelijk? Jammer, in dat geval leven we maar ietsjes korter, want op vrijdagmiddag gaat op werk gewoon de ijskast open om het gekoelde bier te openen. Wij laten ons namelijk niet tegenhouden door een onderzoek, want het weekend hoort gevierd te worden. En daar hebben we al op vele verschillende manieren bij stilgestaan. Belangrijke zaken als de gespreksstof tijdens de vrijdagmiddagborrel, de meest geschikte borrels en het organiseren van een goede vrijmibo hebben al eens de revue gepasseerd en ditmaal gaan we het hebben over de muziek. Het is een essentieel onderdeel waar we gek genoeg nog niet dieper op in zijn gegaan, tot vandaag.

Muziek voor de vrijmibo

Het selecteren van goede muziek voor de vrijmibo kan moeilijker zijn dan je denkt. Iedereen heeft een andere muzieksmaak en je kunt gemakkelijk een nummer kiezen waar bij de helft van de werknemers de nekharen overeind gaat staan. Het beste wat je in zo’n geval kunt doen is nummers kiezen waar iedereen gelukkig van wordt. En zonder daarbij in het politieke correcte te vallen, is het het beste om muziek van alle generaties, uit alle genres te kiezen. Een grote plus is trouwens wanneer je het allemaal kent en uit volle borst mee kunt zingen.

Vrijmibro op Spotify

Om jou een flinke zet in de goede richting te geven, heeft Vrijmibro op haar eigen Spotify-account een opzetje gemaakt van muziek die niet in de vrijmibo-afspeellijst mag ontbreken. Er is ruimte voor artiesten als Elton John en Billy Joel, maar ook Chance The Rapper en Fatboy Slim kunnen uiteraard niet ontbreken. Dus pak de bieropener er vast bij en ga snel op zoek naar de play-knop, zodat jij een geslaagde vrijdagmiddagborrel tegemoet gaat!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Muziek

Tags: